Aktivni sastojci Crne Udovice preparata za potenciju pojačavaju seksualnu želju kod žena, vlažnost vagine, pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, unapređuju seksualno zadovoljstvo i izdržljivost tokom odnosa
BočiceCena / din
2 2,000
4 3,600
6 4,800

Poručite na 061 22 57 652

 

Opis preparata

Crna Udovica je prirodni preparat za potenciju i sexualnu stimulaciju žena, bezbojan je, bez mirisa, bez ukusa i najvažnije bez štetnih posledica.

Tečnost za potenciju Black Widow se konzumira u obliku kapi i namenjen je ženama.

Crna Udovica preparat za potenciju je najbolji ženski seksualni stimulator.

Tečnost za potenciju Black Widow je ispitana od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO) na čiju preporuku je Crna Udovica stavljena na listu preparata za potenciju koji se koriste pri lečenju poremećaja erotskog nagona kod žena.

Sastav tečnosti

Tečnost za potenciju Black Widow su kapi čija je formula bazirana na prirodnim sastojcima.

Crna Udovica preparat za potenciju sadrži: epidemium biljnih ekstrakata, ekstrakt korena Ženšena, ekstrakt lista Ginko Bilobe, ekstrakt Maka, Panakoside, Ksilitol, kao i vitamine E i B6.

Dejstvo preparata

Tečnost za potenciju Black Widow sadrži jedinstvenu formulu koja omogućava podizanje nivoa ženskih hormona u organizmu.

Aktivni sastojci Crne Udovice kao i Kafe za Žene preparata za potenciju pojačavaju seksualnu želju kod žena, vlažnost vagine, pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, unapređuju seksualno zadovoljstvo i izdržljivost tokom odnosa.

Dugogodišnja ispitivanja i rad stručnjaka doveli su do stvaranja potpuno prirodne tečnosti za potenciju Black Widow visoke efikasnosti, čiji aktivni prirodni sastojci (ginko biloba, ženšen, maka ekstrakt itd.) deluju tako što povećavaju nivo estrogena (ženskih hormona) u organizmu.

Ti hormoni dovode do jačanja seksulanog nagona kod žene, vagina postaje vlažnija, a kontrakcije vaginalnih mišića su snažnije, pri čemu žena oseća blagi, prijatan svrab u vagini i dobija izuzetno veliku, neodoljivu želju za seksom.

Ova jedinstvena formula Crne Udovice preparata za potenciju omogućava neopisivo seksualano zadovoljstvo i povećanu izdržljivost kod žene tokom seksulanog odnosa.

Zahvaljujući konzumiranju tečnosti za potenciju Black Widow seksualno uzbuđenje kod žena dostiže krajnje granice, što ženama omogućava vrhunski užitak u seksu.

Doziranje i način primene tečnosti

Crna Udovica preparat za potenciju se upotrebljava oralnim putem, samostalnim direktnim oralnim unošenjem u organizam, ili dodavanjem u piće ili hranu.

Tečnost za potenciju Black Widow se može nesmetano pomešati sa svim vrstama pića, bez obzira da li je reč o bezalkoholnom ili piću koje u svom sastavu sadrži alkohol, kao i sa svim vrstama hrane.

Jedna bočica Crne Udovice namenjena je za dva konzumiranja.

Pola bočice tecnosti (2,5 ml) se koristi za jednu upotrebu.

Sadržaj od 2,5 ml sipati u vodu, sok, bezalkoholno ili alkoholno piće, ili pomešati sa hranom.

Dejstvo počinje posle 30 minuta i traje do 12 sati.

Dakle, 2,5 ml (polovinu od ukupnog sadržaja bočice) tečnosti pomešati sa vodom, kafom, sokom, čajem, sa nekim drugim bezalkoholnim ili bilo kojim alkoholnim pićem, ili pak dodati bilo kojoj vrsti hrane.

Najbolje je konzumirati ih oko pola sata pre seksulanih aktivnosti.

Tečnost za potenciju Black Widow svoje najbolje efekte daje 20 do 30 minuta nakon unošenja u organizam, a njeno maksimalno dejstvo je oko 12 sati.

Crna Udovica preparat za potenciju se može slobodno koristiti tj. konzumirati sa bezalkoholnim i alkoholnim pićima.

Neželjena dejstva preparata

Neželjena dejstva tečnosti za potenciju Black Widow nisu poznata.

Osobama sklonim alergijama se savetuje oprez.

Kod žena koje su konzumirale Crnu Udovicu preparat za potenciju nisu primećene nikakve nus-pojave i neželjeni efekti.

Tečnost za potenciju Black Widow nesmetano mogu konzumirati i žene sa srčanim smetnjama, sa povišenim krvnim pritiskom, ili nekim drugim zdravstvenim problemom.

Isto tako, upotreba Crne Udovice preparata za potenciju ne utiče na vid i na motoričke funkcije, pa nakon konzumiranja preparata slobodno možete upravljati motornim vozilom.

Tečnost za potenciju Black Widow je potpuno bezbedna za upotrebu, tj. nema štetnih dejstva na organizam.

Mere opreza pri uzimanju tečnosti

Preporučuje se uzimanje samo jedne doze od 2,5 ml kapi u toku dana, a konzumiranje količine veće od 2,5 ml dnevno se ne savetuje.

Međutim, ženama koje su sklone nekoj vrsti alergije preporučuje se oprez pri upotrebi ovih kapi.

Crna udovica preparat za potenciju je namenjen isključivo ženama, ne smeju ga koristiti muškarci.

 

Uputstvo za poručivanje preparata za potenciju

Naručivanje preparata za potenciju telefonom možete izvršiti pozivom ili slanjem SMS poruke na broj 061 225 7652 svakim danom.

U SMS poruci treba da napišete ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu.

Diskretno online naručivanje preparata za potenciju putem web sajta.

Popunite online obrazac za porudžbinu preparata za potenciju sa desne strane kako bi vam mogao stići na kućnu adresu.

Podaci iz online formulara su neophodni kako bi vam kurir pošte tačno i brzo dostavio paket.

Broj vašeg mobilnog je neophodan da bi vas kurir pošte nazvao kad bude ispred vaše kućne adrese i lično vam predao pošiljku.

U najkraćem roku, dobićete povratnu poruku da je vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje.

Dostava putem pošte preparata za potenciju se vrši u diskretnom paketu a sadržaj paketa se ne vidi.

Preparat za potenciju vam stiže na kućnu adresu koju vi napišete u nemarkiranom neprepoznatljivom i diskretnom pakovanju.

Ni kurir pošte koji vam dostavlja paket ne zna šta se u njemu nalazi.

Dostava se vrši na teritoriji Srbije, kuriri pošiljke donose svakog radnog dana (osim nedelje) u periodu od 8-19 h, subotom do 14h.

Plaćanje se vrši pouzećem kuriru prilikom prijema pošiljke a troškove dostave snosi kupac.

 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (10 Votes)

+ 0
+ 4