Cobra 120 preparat za potenciju je namenjen muškarcima koji žele da imaju znatno čvršću erekciju koja traje satima
KutijeCena / din
1 1,000
2 1,900
3 2,700

Poručite na 061 22 57 652

 

Opis preparata

Cobra 120 preparat za potenciju je na bazi Sildenafila namenjen muškarcima koji žele da imaju znatno čvršću erekciju koja traje satima.

Kobra 120 su fenomenalne tablete za potenciju za rešavanje problema impotencije koje će Vam omogućiti da odnos traje bez prestanka onoliko koliko imate snage.

Cobra 120 ili kako ga većina zove Super Biljna Viagra je novi preparat za potenciju renomirane firme Ajante.

Sastav tableta

Jedna tableta za potenciju Kobra 120 sadrži 120 mg sildenafila u obliku citrata kao i druge pomoćne supstance.

Dejstvo preparata

Cobra 120 i Effervescent Kamagra preparat za potenciju deluje tako što dovodi do povećane prokrvljenosti i napumpanosti penisa. Istovremeno sprečava hormon koji je odgovoran za odliv krvi iz penisa (gubitak erekcije) da deluje tako da erekcija mnogo duže traje.

Da bi Kobra 120 tablete za potenciju delovale potrebna je seksualna uzbuđenost. Cobra 120 nije afrodizijak i ne dovodi do povećane seksualne uzbuđenosti.

U periodu konzumiranja Cobre 120 preparata za potenciju bićete prava sex mašina. I na najmanji nadražaj Vaše partnerke doživećete veoma jaku erekciju koja traje znatno duže nego obično.

Doziranje i način primene tableta

Preporučena doza je jedna Kobra tableta za potenciju 120 mg, 30-60 minuta pre seksualnog odnosa a maksimalni broj bezbednih doza u toku jednog dana je jedna tableta.

Tabletu možete i prepoloviti ako osetite da Vam ne treba tako jaka doza. Način primene Cobre 120 preparata za potenciju, tableta se proguta sa malo vode. Ne treba uzeti više od jedne tablete u toku 24h.

Mere opreza pri uzimanju preparata

Korišćenje Kobre 120 tableta za potenciju se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa (kao što je Pejronijeva bolest).

Ne trebate koristiti Cobra 120 preparat za potenciju ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. U slučaju da je erekcija bolna ili traje duže od četiri sata bez prestanka potrebno je javiti se lekaru.

Kobru 120 tabletu za potenciju mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom, koji žele da svoju seksualnost podignu na viši nivo.

Neželjena dejstva pri uzimanju tableta

Podnošjivost Cobre 120 preparata za potenciju je dobra. Neželjena dejstva su prolazna a blago su do umereno izražena. Ona zavise od doze sildenafila a incidenca raste sa povećanjem doze.

Najčešća neželjena dejstva prilikom konzumiranja Kobre 120 tableta za potenciju su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo u licu (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid) (1,9%), kao i zapušenost nosa.

Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvenciju. Neželjena dejstva se u većoj meri otklanjaju uzimanjem veće količine tečnosti.

Pakovanje

Pakovanje Cobra 120 tableta za potenciju sadrži 6 tableta (6x120 mg).

 

Uputstvo za poručivanje preparata za potenciju

Naručivanje preparata za potenciju telefonom možete izvršiti pozivom ili slanjem SMS poruke na broj 061 225 7652 svakim danom.

U SMS poruci treba da napišete ime, prezime, mesto i adresu na koju želite da vam stigne pošiljka, koji proizvod želite i količinu.

Diskretno online naručivanje preparata za potenciju putem web sajta.

Popunite online obrazac za porudžbinu preparata za potenciju sa desne strane kako bi vam mogao stići na kućnu adresu.

Podaci iz online formulara su neophodni kako bi vam kurir pošte tačno i brzo dostavio paket.

Broj vašeg mobilnog je neophodan da bi vas kurir pošte nazvao kad bude ispred vaše kućne adrese i lično vam predao pošiljku.

U najkraćem roku, dobićete povratnu poruku da je vaša narudžbina obrađena i spremna za slanje.

Dostava putem pošte preparata za potenciju se vrši u diskretnom paketu a sadržaj paketa se ne vidi.

Preparat za potenciju vam stiže na kućnu adresu koju vi napišete u nemarkiranom neprepoznatljivom i diskretnom pakovanju.

Ni kurir pošte koji vam dostavlja paket ne zna šta se u njemu nalazi.

Dostava se vrši na teritoriji Srbije, kuriri pošiljke donose svakog radnog dana (osim nedelje) u periodu od 8-19 h, subotom do 14h.

Plaćanje se vrši pouzećem kuriru prilikom prijema pošiljke a troškove dostave snosi kupac.

 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)

+ 0
+ 0